božidar simić

Srbi u Imotskoj krajini

izdavač: SNV
broj stranica: 587
godina izdanja: 2019
uvez: tvrdi
ISBN: 978-953-7442-45-3

cijena: 180,00 kn

Opis

Knjiga “Srbi u Imotskoj krajini” opsežna je studija o životu Srba u ovom dijelu Dalmacije, a autor Božidar Simić svojom je knjigom upotpunio posao koji je započeo s prethodnom studijom o Srbima Centinske krajine. U knjizi, između ostalog, dokumentira kako su na područje Imotskog Srbi doselili osam dana po Vaskrsu 1719. godine. Od tada do dana današnjeg njihova povijest uvijek je oslonjena na život sa hrvatskim narodom, ali kroz stalno čuvanje vlastitog vjerskog i kulturološkog iskustva.

Proizvode u našem web shopu možete kupiti kartičnim plaćanjem ili izravnim bankovnim prijenosom. Ako izaberete kartično plaćanje, Vaša se kartica direktno tereti, a ukoliko izaberete plaćanje izravnim bankovnim prijenosom, na svoj ćete e-mail dobiti podatke za uplatu, koju zatim direktno vršite na naš račun.
Nakon što uplata bude vidljiva na našem računu, SNV putem Hrvatske pošte d.d. u roku od tri radna dana šalje naručeni proizvod na Vašu adresu te Vas o istom obavještava putem e-maila. Ukoliko u roku od 10 radnih dana od slanja narudžbe ne stigne naručeni proizvod ili ako proizvod stigne oštećen, javite nam na ured@snv.hr s potvrdom o naružbi te će novi proizvod biti poslan u roku od dva radna dana.
Nakon što uplata bude vidljiva na našem računu, SNV putem Hrvatske pošte d.d. šalje naručeni proizvod na Vašu adresu u tjednom ritmu te Vas o istom obavještava putem e-maila. Tjednik Novosti se šalje svaki četvrtak (broj koji je na kioscima petkom) - ukoliko u roku od 4 radna dana unutar Hrvatske te 10 radnih dana za inozemstvo od slanja narudžbe ne stigne naručeni proizvod ili ako proizvod stigne oštećen, javite nam na info@portalnovosti.com s potvrdom o narudžbi te će novi proizvod biti poslan u roku od dva radna dana.