U organizaciji Centra za razvoj i investicije SNV-a, u četvrtak, 19. 05. 2022. godine, u prostorijama Privrednika u Zagrebu održana je informativna radionica na temu “Zaželi – program zapošljavanja žena,  faza III”.

Financiranje programa predviđeno je iz postojeće perspektive u okviru OPULJP-a 2014.-2020. kako bi se osigurao prijelazni period do usvajanja novog programa ESF+. Trajanje provedbe i pružanje usluge krajnjim korisnicima u okviru predložene III. faze planirano je u trajanju od šest mjeseci u ukupnom iznosu od 200 milijuna kuna. S obzirom da svi projekti iz prethodne faze završavaju do ljeta 2022. godine, planira se početak provedbe ugovora iz III. faze tijekom druge polovice ove godine.

Prisutnima se na početku obratila saborska zastupnica Dragana Jeckov koja je istakla važnost i značaj ovog poziva te pozvala prisutne da aktivno sudjeluju na radionici.

Poziv je predstavio državni tajnik Dragan Jelić iz Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike. U drugom dijelu radionice, državna tajnica Spomenka Đurić iz Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova EU, govorila  je o važnosti kvalitetne pripreme projektnih prijava i dobrog planiranja provedbe i postupaka javne nabave u svim pozivima i programima.

 

Saznajte više na:

https://mrosp.gov.hr/vijesti/objavljen-poziv-zazeli-program-zaposljavanja-zena-faza-iii/12669

Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Zaželi – program zapošljavanja žena – faza III“