U subotu, 16. oktobra u Vrbovskom u sportskoj dvorani Ivan Goran Kovačić održan je III. malonogometni turnir humanitarnog karaktera u organizaciji Sportsko-rekreativnog društva Srba u Hratskoj i NK Gojmire.
Na turniru je sudjelovalo 6 malonogometnih ekipa: Caffe bar Nina, Gomirje, NK Željezničar, Moravice (Gorski Kotar), MNK Fenix, Biskupija (Dalmacija), NK Petrova Gora, Vojnić (Kordun), NK Rujevac, Dvor (Banija), NK BSK juniori, Bijelo Brdo (istočna Slavonija).
Najboljima su se pokazali malonogometaši Caffe bara Nina iz Gomirja, koji su u finalu pobijedili NK Željezničar. U utakmici za treće mjesto NK Petrova Gora pobijedila je juniore NK BSK. Najboljim igračem turnina proglašen je Aleksa Rebranović, najboljim strijelcem Bojan Đukanović, a najboljim golmanom Nikola Trbović.
Nakon prva dva izdanja u Zagrebu, turnir se prošle godine nije održao zbog pandemije. Iz istog razloga ekipa Hrvata iz Vojvodine, već tradicionalni sudionici turnira, nisu bili u mogućnosti sudjelovati ove godine na turniru.
Sredstva prikupljena putem kotizacija donirat će se uspješnom mladom sportašu Marku Grubiću iz Gline, koji se bavi nogometom i atletikom.