milan radanović

Slavonijo, triput si gorila…

izdavač: SNV
broj stranica: 616
godina izdanja: 2019
uvez: tvrdi
ISBN: 978-953-7442-39-2

cijena: 180,00 kn

Opis

“Slavonijo, triput si gorila…” autora Milana Radanovića historiografsko je istraživanje koje obuhvaća istoriju slatinske Podravine i Brđanske tokom Drugog svjetskog rata. Riječ je o teritoriji koja je uoči i tokom rata obuhvatala područje kotara Podravska Slatina, a nakon rata područje istoimene općine. Radanović donosi nove uvide koji mogu služiti u lokalnom i regionalnom kontekstu kao temeljno štivo kulture sjećanja – on piše o organiziranom nasilju nad srpskim i romskim stanovništvom, ali i životima istaknutih pojedinaca koji su ostavili neizbrisiv trag, pozitivan ili negativan, na ovaj kraj. Jednako tako Radanović minuciozno prati Narodno osoobodilački pokret kroz borbe i rad na obnovi povjerenja s narodom.

Proizvode u našem web shopu možete kupiti kartičnim plaćanjem ili izravnim bankovnim prijenosom. Ako izaberete kartično plaćanje, Vaša se kartica direktno tereti, a ukoliko izaberete plaćanje izravnim bankovnim prijenosom, na svoj ćete e-mail dobiti podatke za uplatu, koju zatim direktno vršite na naš račun.
Nakon što uplata bude vidljiva na našem računu, SNV putem Hrvatske pošte d.d. u roku od tri radna dana šalje naručeni proizvod na Vašu adresu te Vas o istom obavještava putem e-maila. Ukoliko u roku od 10 radnih dana od slanja narudžbe ne stigne naručeni proizvod ili ako proizvod stigne oštećen, javite nam na ured@snv.hr s potvrdom o naružbi te će novi proizvod biti poslan u roku od dva radna dana.
Nakon što uplata bude vidljiva na našem računu, SNV putem Hrvatske pošte d.d. šalje naručeni proizvod na Vašu adresu u tjednom ritmu te Vas o istom obavještava putem e-maila. Tjednik Novosti se šalje svaki četvrtak (broj koji je na kioscima petkom) - ukoliko u roku od 4 radna dana unutar Hrvatske te 10 radnih dana za inozemstvo od slanja narudžbe ne stigne naručeni proizvod ili ako proizvod stigne oštećen, javite nam na info@portalnovosti.com s potvrdom o narudžbi te će novi proizvod biti poslan u roku od dva radna dana.