branko mamula

Admiral s Korduna

izdavač: SNV
broj stranica: 208
godina izdanja: 2020.
uvez: tvrdi
ISBN: 978-953-7442-53-8

cijena: 120,00 kn

Opis

U knjizi “Admiral s Korduna” autor Branko Mamula, admiral flote, načelnik Generalštaba Jugoslavenske narodne armije i savezni sekretar za narodnu obranu SFR Jugoslavije vodi nas kroz svoj bogati i trnoviti životni put. Kao mladić, ostao je bez majke, dvije sestre i brata koje su 1942. godine ubile ustaše, a u svojoj memoarskoj prozi piše i o dugom ratnom putu od Petrove gore do zaboravljene savezničke borbe na sjevernom Jadranu. Kako recenzent knjige “Admiral s Korduna” Milan Radanović kaže: “Branko Mamula jedan je od posljednjih živih svjedoka jugoslovenske revolucije”. Mamulina proza je nadahnuta, ali trezvena, s punom sviješću o procesima raspada države koju je stvarao i posljedicama rata devedesetih.

Proizvode u našem web shopu možete kupiti kartičnim plaćanjem ili izravnim bankovnim prijenosom. Ako izaberete kartično plaćanje, Vaša se kartica direktno tereti, a ukoliko izaberete plaćanje izravnim bankovnim prijenosom, na svoj ćete e-mail dobiti podatke za uplatu, koju zatim direktno vršite na naš račun.
Nakon što uplata bude vidljiva na našem računu, SNV putem Hrvatske pošte d.d. u roku od tri radna dana šalje naručeni proizvod na Vašu adresu te Vas o istom obavještava putem e-maila. Ukoliko u roku od 10 radnih dana od slanja narudžbe ne stigne naručeni proizvod ili ako proizvod stigne oštećen, javite nam na ured@snv.hr s potvrdom o naružbi te će novi proizvod biti poslan u roku od dva radna dana.
Nakon što uplata bude vidljiva na našem računu, SNV putem Hrvatske pošte d.d. šalje naručeni proizvod na Vašu adresu u tjednom ritmu te Vas o istom obavještava putem e-maila. Tjednik Novosti se šalje svaki četvrtak (broj koji je na kioscima petkom) - ukoliko u roku od 4 radna dana unutar Hrvatske te 10 radnih dana za inozemstvo od slanja narudžbe ne stigne naručeni proizvod ili ako proizvod stigne oštećen, javite nam na info@portalnovosti.com s potvrdom o narudžbi te će novi proizvod biti poslan u roku od dva radna dana.